2019-12-20

Gréczy Zsolt fia is állást kapott az újpesti önkormányzatnál

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A mostanában több alkalommal is zaklatási vádakkal illetett DK-s politikus, Gréczy Zsolt jogász végzettségű fia kommunikációs beosztásban kapott állást a Momentum újpesti polgármesterének, Déri Tibornak a városházáján.

A Pesti Srácok úgy értesült, hogy a jelenleg ügyvédbojtárkodó Gréczy Márton jogi tanácsnokként került alkalmazásra a balliberális vezetésű Újpest Önkormányzatánál. Erre reagálva az újpesti polgármester Déri Tibor a portálnak azt nyilatkozta: „Tévedés, hogy Gréczy Márton jogi tanácsnokként segíti az önkormányzat munkáját”.

A polgármester közlése szerint a DK-s politikus Gréczy Zsolt fiára valójában kommunikációs szakemberként számítanak az újpesti polgármesteri hivatalban. A polgármester állítja, a városháza honlapján eddig tévesen szerepelt Gréczy Zsolt fiának a beosztása. Déri Tibor azt ígéri, az „elírás” ügyében azonnal intézkedik, hogy azt javítsák ki az illetékesek.

A lap megkérdezte Déri Tibor arról is, mi indokolta, hogy Ungár Klárát nevezzék ki a kerületi rendelőintézet élére. A városvezető erre azt válaszolta, hogy arról az LMP-s Kanász-Nagy Mátéval ketten döntöttek, és semmilyen politikai nyomás nem volt rajtuk.

Magyar Hírlap

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]