2018-11-08

Gigantikus osztogatásba kezdhet hamarosan az Orbán-kormány

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Megerősítették azt a hírt, hogy a kormány fontolgatja a három vagy több gyermeket nevelő anyák szja-mentességének bevezetését, – írja a Napi.hu.

Valóban létezik egy olyan kormányzati elképzelés, amely szerint a három- vagy annál több gyermekes édesanyák élethossziglan tartó mentességet kapnának a személyi jövedelemadó megfizetése alól – tudósított a Magyar Idők Beneda Attila helyettes államtitkár bejelentéséről. A napilap először október elején írt a mintegy 170 ezer édesanyát érintő elképzelésről.

Ha a gazdasági helyzet engedi, s most úgy látjuk, hogy engedi, akkor a bevezetését meg fogjuk oldani – hangsúlyozta a helyettes államtitkár.

Beneda Attila szerint elkészültek a tervek a fiatalok életkezdését segítő támogatás, a nagycsaládosok adókedvezménye, az anyák személyi jövedelemadó-mentessége, illetve a főállású anyaság bevezetésével kapcsolatban, ami rövidesen meg is történhet.

Napi.hu

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]