2019-09-06

Gaudi: Gyurcsányék 2006-os cselekményei nem évültek el

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A Mi Hazánk Mozgalom értelmiségi holdudvara előadás-sorozatának legutóbbi rendezvényén dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő a Mi Hazánk Mozgalom küldetéseként említette, hogy megalkuvásmentes, kőkemény, a közpénzek felhasználását elszámoltató embereket juttassanak be a helyi képviselő-testületekbe, hangsúlyozva, kifejezetten ezt diktálja a nemzeti érdek is. Az elszámoltatás egy rendszerváltás morális alapja, legyen szó akár vagyon elleni cselekményekről, akár a 2006-os rendőrrohamokról – hangsúlyozta a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője a Mi Hazánk Mozgalom újbudai irodájában.

Utóbbiak kapcsán azt hangsúlyozta: ami az általa népfelkelésnek nevezett események leverésekor történt, azzal kapcsolatban fennáll a terrorcselekmény megalapozott gyanúja, és azok a tettek még nem évültek el, ugyanakkor 15-20 év börtönnel büntethetőek.

Gaudi-Nagy Tamás szerint hasznos a kormányoldalnak, hogy például Gyurcsány Ferenc ügyében nem születetett ítélet a 13 évvel ezelőtt történtek miatt, mert ő nagy károkat tud okozni a baloldalnak szabadlábon. Ugyanakkor az 1990-es romániai bányászjárást vagy a fél évszázaddal ezelőtti észak-írországi véres vasárnap példáját hozva fel arról beszélt: van rá példa, hogy évtizedek után vonnak eljárás alá embereket Európában hasonló ügyekben.

Hangsúlyozta: sokszor előfordul, hogy nemzetellenes, magyarellenes bírók döntenek nemzeti érzelmű személyek vagy nemzeti elkötelezettségű szervezetek ügyében, majd hangot adott azon véleményének, hogy a bírósági rendszerben a szervezetiek után személyi változásoknak is kellene történniük.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Mi Hazánk Mozgalom lehetséges küldetéseként említette, hogy megalkuvásmentes, kőkemény, a közpénzek felhasználását elszámoltató embereket juttassanak be a helyi képviselő-testületekbe, hangsúlyozva, kifejezetten ezt diktálja a nemzeti érdek is.

Gaudi-Nagy Tamás szerint nem tökéletes ugyan a főváros vezetése, de “nagyon kemény érvágás” lenne, ha Budapest irányítását a Jobbikkal kiegészült balliberális és nemzetellenes koalíció venné át, amelyben szavai szerint a 2010 előtti nemzetpusztító, nemzetkirabló rendszer emberei vesznek részt, akik “lövik a nemzetet”.

(MTI nyomán)

Frissítés: a politikusbűnözők elszámoltatása volt a fő téma a Mi Hazánk Mozgalom XI. kerületi irodájában. Az újbudai előadás-sorozat legutóbbi rendezvényén dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő a Mi Hazánk Mozgalom küldetéseként említette, hogy megalkuvásmentes, kőkemény, a közpénzek felhasználását elszámoltató embereket juttassanak be a helyi képviselő-testületekbe, hangsúlyozva, kifejezetten ezt diktálja a nemzeti érdek is.

Gaudi: a Mi Hazánk egyik küldetése az elszámoltatás

A politikusbűnözők elszámoltatása volt a fő téma a Mi Hazánk Mozgalom XI. kerületi irodájában. Értelmiségi holdudvarunk újbudai előadás-sorozatának legutóbbi rendezvényén dr. Gaudi Nagy Tamás nemzeti jogvédő a Mi Hazánk Mozgalom küldetéseként említette, hogy megalkuvásmentes, kőkemény, a közpénzek felhasználását elszámoltató embereket juttassanak be a helyi képviselő-testületekbe, hangsúlyozva, kifejezetten ezt diktálja a nemzeti érdek is. Erre készülünk Újbudán is!

Posted by Mi Hazánk – Újbuda on Thursday, September 5, 2019

Kuruc nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]