2019-09-11

Fontos dicséret, egy meghatározó embertől: “A magyar érdekérvényesítés soha nem működött olyan jól, mint most az EU-ban”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Soha nem működött olyan jól a magyar érdekérvényesítés az Európai Unióban, mint most – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint ezt támasztja alá, hogy Trócsányi László az egyik legfontosabb “tárcát” kaphatja az Európai Unióban, ugyanis szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosnak jelölték az új bizottságban.

Én úgy látom, hogy Trócsányi László személyében alkalmasabb jelöltet ennek a posztnak a betöltésére nem is találhatott volna Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke

– mondta, rámutatva: Trócsányi Lászlót, egy olyan politikai család – a Fidesz-KDNP – delegálta az Európai Bizottságba, amely Magyarország uniós tagságának kezdete óta támogatja az EU bővítését. A Brexit miatt a bővítési kérdések a következő öt évben ismét előtérbe kerülnek majd – vélte az elemző.

Forrás: MTI, PS; Fotó: MTI

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]