2020-01-05

Félelemben élnek, ezért fegyvereket vásárolnak a németek

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Egyre több német vásárol fegyvert, és egyre többen komoly fenyegetésnek vélik az iszlámot, azonban a széles nyilvánosságban nem lehet ezekről a kérdésekről beszélni, mivel sokak szerint ez sértené egyesek érzékenységét. A 2015-ös Merkel-féle bevándorlási kapunyitás óta alapvetően változott meg az országban a hangulat, sokan féltik a személyes biztonságukat, és nem látják, hogyan lesz képes az ország megbirkózni a bevándorlók által okozott problémákkal.

A KÖLNI KATEDRÁLISNÁL TÖRTÉNT 2015-ÖS SZILVESZTERI TÖMEGES ERŐSZAK ÓTA AZ EMBEREK EGYRE INKÁBB ÚGY ÉRZIK, HOGY CSÖKKEN A SZEMÉLYES BIZTONSÁGUK

– minderről Oliver Malchow, az egyik legnagyobb német rendőri szakszervezet vezetője beszélt a Deutsche Wellének. A rendőri vezető példaként hozta fel, hogy míg 2014-ben csak 260 ezer embernek volt gázpisztolya az országban, addig ma már 640 ezren rendelkeznek ilyen eszközzel.

Malchow szerint ezek a számok a „lappangó bizonytalanságot” mutatják a társadalomban. Nemcsak a gázfegyverek, hanem a lőfegyverek száma is meredeken emelkedik Németországban. Csak 2018-ban 27 ezerrel nőtt a lőfegyverrel rendelkezők száma a korábbi évhez képest. Jelenleg 5,4 millió lőfegyver van magántulajdonban, a többségük puska.

illusztráció

Egy nemrég közölt felmérés is világosan mutatja, hogy a németek egyre kevésbé érzik biztonságban magukat. Arra a kérdésre, hogy mitől tartanak leginkább

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A NÉMETEK 56 SZÁZALÉKA AZT FELELTE, HOGY AZ ORSZÁG NEM LESZ KÉPES KEZELNI A MIGRÁCIÓS VÁLSÁG ÁLTAL KIVÁLTOTT PROBLÉMÁKAT.

Ulrich Wagner, a marburgi egyetem szociálpszichológiai tanszékének a vezetője a Deutsche Wellének azt mondta, a politikusok és a média tehet róla, hogy ilyen képzet alakult ki az emberekben.

A professzor tehát úgy oldaná meg ezt a problémát, hogy egyszerűen nem beszélne róla, és szerinte attól automatikusan meg is szűnne az emberek félelemérzete.

300 ezer emberről nem tudnak semmit

A látens bizonytalanság érzete a nyilvánosan nem felvállalható veszélyérzet miatt alakult ki – minderről már August Hanning, a német szövetségi hírszerző szolgálat volt vezetője beszélt angliai útján a Daily Expressnek. Szólt arról is, hogy Merkel azzal, hogy utat engedett 2015-ben a mindenféle kontroll nélküli bevándorlásnak, egyben egy biztonsági válságot is teremtett Németországban és az Európai Unióban. Ennek a döntésnek mindennap látjuk a hatásait a német közvéleményre és a belső biztonságra is. Továbbra is van 300 ezer olyan ember Németországban, akiknek a pontos személyazonosságát nem ismerjük, és mindez komoly biztonsági kockázat – tette hozzá.

Miközben a németek félnek a nyilvánosság előtt a migránsokról és az iszlámról beszélni, addig a Bertelsmann Intézet legújabb kutatása azt mutatja, hogy

MINDEN MÁSODIK NÉMET ÚGY VÉLEKEDIK, HOGY AZ ISZLÁM EGY KOMOLY FENYEGETÉST JELENT.

Míg Kelet-Németországban 57 százalék vélekedett így, addig nyugaton 50 százalék.

Sorra költöznek Magyarországra a német állampolgárok, mert békére és biztonságra vágynak, amit saját országuk már nem tud biztosítani számukra – számolt be a Híradó.hu. Az M1 riportere több olyan német állampolgárt is meglátogatott, akik már

MAGYARORSZÁGRA KÖLTÖZTEK AZÉRT, MERT NEM ÉRZIK BIZTONSÁGBAN MAGUKAT SAJÁT HAZÁJUKBAN A BEVÁNDORLÓK MIATT.

Honvágyuk egyre kevésbé van, új hazájuknak tekintik a magyarországi falvakat. Egyre gyakoribb az is, hogy a teljes család hagyja el szülőföldjét és kezd új életet nálunk.

Forrás: Origo

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]