2019-12-04

Élre került Orbán a Politico rangsorában

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Egy 28 fős listát készített a Politico azokról a személyekről, akik szerintük a legnagyobb hatást gyakorolták idén Európára, vagyis a legnagyobb figyelem követi tevékenységüket, akik a legnagyobb médiavisszhangot kapják. Ezen a listán végzett előkelő helyen Orbán Viktor, írja az Index.

A listára felkerülőket három kategóriába sorolták be:

  • a cselekvők (doers)
  • a rombolók, bomlasztók (disrupter)
  • és az álmodozók (dreamer)

Orbán Viktor az álmodozók kategóriába került, ahol a második helyet szerezte meg Greta Thunberg mögött. A lap szerint Orbán az egyik legfontosabb marketingelvet, az egyszerűség elvét követve szlogenekkel, jelzős szerkezetekkel – legyen az az illiberális demokrácia, a keresztény Európa vagy a Stop Soros – tűzi ki azokat az irányokat, amiket el szeretne érni.

A cselekvők listáját Emannuel Macron francia elnök vezeti, aki elnöksége kezdete (2017) óta az Európai Unió bajnokaként festi le magát, reformjait erősen képviseli. Vlagyimir Putyin sem maradt le a listáról, ő szintén a cselekvők kategóriában a harmadik helyet szerezte meg.

Forrás: Index – PS

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]