2019-11-28

Ejnye! Lezavarta a buszról a zsidókat egy migráns Londonban

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A megdöbbentő CCTV felvételek azt mutatják, hogy egy csuklyát viselő színesbőrű férfi három ortodox zsidó fiatalt támad meg a buszon, és a kalapjukat a földre dobja. A gyanúsított a 253-as számú buszhoz rohant az esőben és elcsúszott a busz lépcsőjén, majd az látszik a felvételeken, hogy az ortodox zsidó férfiak szállnak le a buszról.

Ezután a többi utas látható, hogy, elhagyják a buszt, felvették a kalapokat a földről, majd igyekeztek elhagyni a helyszínt.

A közösségi oldal csoportjában osztották meg a videót, és azt állították, hogy a férfi mindhárom kalapot a padlóra dobta, és az egyik fiút meg is ütötte.

A rendőrség kiadott egy képet egy elkövetőről, akit antiszemita bűncselekmény miatt kerestek. Mindez Clapton Common-ban, a Stamford Hill közelében, egy észak-londoni ortodox zsidó közösség lakta területen történt, és a közösség vallási vezetői által antiszemita támadásnak minősítették.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Csak a múlt héten egy zsidó családot faji hovatartozásuk miatt bántalmaztak a londoni metróban, mielőtt egy muszlim nővel szóváltásba kerültek. A londoni rendőrség megerősítette, hogy kivizsgálja ezt a legutóbbi eseményt, ám letartóztatásokat eddig nem valósították meg.

A rendőrségi szóvivője elmondta:

„November 24-én, vasárnap körülbelül 16: 30-kor a rendőrség bejelentést kapott antiszemita támadásról, amely reggel 08: 15-kor történt a Clapton Common környékén, a 253-as buszon.

„A nyomozók kapcsolatba léptek a férfi áldozattal a nyomozás folytatása miatt. Nem történt letartóztatás; A vizsgálatok folytatódnak” – számolt be a rendőrség szóvívője az esetről.

Vadhajtasok.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]