2019-12-17

„Egyszer lemészárolunk mindnyájatokat” – mondta a kedves kisfiú a kurd menekülttáborban az angol riporternek

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Ezek ugye azok a gyerekek, akik meg fogják kapni az EU-s állampolgárságot a szüleik miatt.

Több európai országban éles vita tárgya, hogy vajon visszafogadják-e a Szíriába emigrált, majd az Iszlám Államhoz csatlakozó terroristák feleségeit és/vagy gyermekeit. Franciaországba, Angliába, Svédországba, Finnországba és Ausztráliába is térnének vissza a még tinédzserlányként távozó, de azóta nagyjából két-három gyereket szülő nők.

Ezen nyugati országok régóta nem tudják eldönteni, hogy mit lépjenek, hiszen a nők többségében szintén csatlakoztak a terrorista szervezethez, sőt, egy részük aktívan tevékenykedett benne, emiatt nemzetbiztonsági szempontból kérdéses lehet a visszafogadásuk.

Abban viszont a legtöbb ország egyetért, hogy az ártatlan gyermekeket vissza kell fogadni. Illetve be, hiszen legtöbbjük már az Iszlám Államban született.

Ezt a kérdést próbálta körüljárni az angol Sky News. Egy riporterük ellátogatott az Észak-Szíriában fekvő al-Hol menekülttáborba, ahol az Iszlám Állam terroristáinak hozzátartozóit őrzik. Meglepetés fogadta: a legtöbben még azzal sem törődtek, hogy legalább színleljék a megbánásukat.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A menekülttábor tulajdonképpen a maga 10 ezer fős lakosságával komplett városnak számít, a riporter pedig a piactéren beszélgetett az asszonyokkal és a gyermekekkel. A válaszok meglepőek voltak, tekintve, hogy itt olyan emberekről beszélünk, akiknek jó esélyük lehet visszatérni az Európai Unióba.

A legtöbb asszony szimplán bevallotta, hogy még mindig vallja az Iszlám Állam ideológiáját, nem gondolja, hogy tévedett volna, és többen újra csatlakoznának a terrorszervezethez. De így, hogy az már nem létezik, jobb híján visszatérnének Európába.

A legmeglepőbb viszont az a kisgyermek volt, akinek az anyukája úgy nyilatkozott, hogy a gyermekét dzsihadistának neveli, és szeretné, hogyha „az Iszlám Állam egyszer visszatérne és eljutna a Föld minden sarkára”. Kisfia egész konkrétan a Koránból idézve teljes nyugalommal ezt mondta az angol riporternek:

Meg fogunk titeket ölni. Le fogunk titeket mészárolni.

Vadhajtások nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]