2019-11-18

Egyesek szerint az Egri csillagok káros, mert feltüzeli a más kultúrák elleni érzéseket a magyarokban!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

i mit gondoltok erről? Botrányos félremagyarázása, vagy van benne valami? Egy magyar aktivista sokakat kiakasztó megjegyzése végigsöpört az interneten.

Kevésné tudják, de arról a Zsohár Zsuzsannáról van szó, aki a 2015-ös menekültválságban kifejezetten a menekültek oldalán állt.

Hogy ez emberségből történt-e, azt nem lehet vitatni.

Ugyanakkor érdekes állásfoglalása van bizonyos kérdésekkel kapcsolatban, és volt a múltban is.

Az Egri csillagokkal kapcsolatban például egy nagyon megosztó véleményt osztott meg a közvéleménnyel, mely kicsapta a biztosítékot.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid önkéntese, szír párjával élnek boldogan, legalábbis ezek voltak a legutolsó információk annak idején róla…

De mit is mondott, amin felhördült az ország?

Azt azért el kell ismerni, hogy a menekültekkel – A VALÓDI menekültekkel – szembeni emaptikussága példátlan és nagyon is krisztusi, vannak nagyon érdekes magnyilvánulásai.

Nemrég például kijelentett valami nagyon durvát az Egri csillagokról.

Zsuzsanna egész pontosan ezt írta a Facebookon:

“Semmiben sem tért el a korszak bármelyik birodalmától – erről beszélek. Amilyen jó az Egri csillagok, pont olyan káros.

Arra próbálok folyamatosan rámutatni, hogy nem volt semmi kiugró a kor gyakorlatához képest, pláne nem igaz, hogy 150 évre beszántották volna az országot.”

A legfőbb gondja az vele, hogy muzulmán ellenességre nevel. Szerintetek ebben van valami?

Sokan elfelejtik, hogy egyes történelmi adatok szerint a török a 4,2 milliós magyarságot 1,8 millióra irtotta ki az általa elfoglalt területen…

A baj az, hogy egész Európát próbálja megszállni a muzulmán világ, nem éppen kellemes és sokszor nem is békés, de annál alattomosabb eszközökkel…

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]