2019-07-11

Egy román színész játssza Orbán Viktort az Angela Merkelről szóló filmben

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Radu Banzaru román színész játssza Orbán Viktor miniszterelnököt az Angela Merkel német kancellárról szóló filmben – írja a Romania Insiderre hivatkozva az Index.hu.

A román lap szerint a film 2015 nyarán játszódik majd, és a fő témája a menekültválság, valamint Angela Merkel által hozott döntések lesznek. Azokat a konfliktusokat mutatják be, melyekbe Merkel részben saját német politikustársaival, részben más országok vezetőivel került amiatt, hogy úgy döntött, beengedi Németországba az illegális bevándolró tömegeket. Ezek között a vezetők között szerepel majd Orbán, aki viszont nem engedi be a migránsokat.

Angela Merkelt Imogen Kogge német színésznő játssza majd, a film pedig Robin Alexander újságíró Die Getriebenen című bestsellerje alapján készül. A rendezője Stephan Wagner lesz, aki a híres Tetthely-epizódokat  és más német tévéfilmeket készített eddig.

Fotón: Orbán Viktor, Radu Banzaru – Index / IMDb

Index nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]