2019-01-06

Egy ortodox papot vert meg két szíriai “menekült” Athénban

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A görög Proto Thema nevű újság számolt be az esetről, amely az athéni Szent Miklós Menedékhelynél történt,- írja a Voice of Europe.

Amikor a pap a menedékhely felé tartott, észrevette, hogy egy motorkerékpár szabálytalanul volt leparkolva a templomnál. Miután ezt szóvá tette a jármű szíriai tulajdonosainak, mindketten elkezdték ütlegelni, minek következtében a pap sérüléseket szenvedett.

A görög rendőrök eddig egy embert vettek őrizetbe az eset kapcsán.

Görögország a migránskrízis kezdete óta az Európában kialakult helyzet egyik gócpontja. A bevándorlók egy jelentős része a görög szigeteken kialakított táborokban tartózkodik, de sokan közülük már a szárazföldi városokba húzódtak, amely számtalan “incidenshez” vezetett, többek között a görög fővárosban is. Tavaly áprilisban, például, egy durva összetűzésre került sor a városban algír és pakisztáni migránsok között. Az összecsapás során a feldühödött bevándorlók asztalokat és sörös üvegeket dobáltak egymásnak a turisták között és szeme láttára, akik közül szintén többen megsérültek.

Geib Hajnalka – Vadhajtások.hu

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]