2019-05-15

Egy gyengénlátó nőt és egy 11 éves kislányt akart megerőszakolni egy nigériai, járókelők akadályozták meg

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A Bild írta meg, hogy pénteken egy 27 éves nigériai bevándorló megtámadott egy gyengénlátó nőt München főpályaudvarán, másnap pedig egy eritreai bevándorló akart megerőszakolni egy 11 éves kislányt.

A nigériai bevándorló egy 22 éves, látássérült nőhöz lépett, rövid beszélgetést követően elkérte a telefonszámát, amit a nő megtagadott. Ebben a pillanatban a nigériai migráns megragadta a nőt, erővel letépte róla hátizsákját, a kabátján széttépte a cipzárt majd a földre lökte és a mellét fogdosta.

A támadót a vasúttársaság biztonsági személyzete az állomás bisztrójában tartott fogva egészen a rendőrség kiérkezéséig. Ezután elmenekült. A Garmisch-Partenkirchen-i menekült otthonban élő bevándorló aztán elfogták, kihallgatták, majd szabadon engedték.

A másik támadás során a 38 éves eritreai migráns egy 11 éves kiskorút zaklatott München Pasing kerületében, a fenekét is fogdosta. Egy járókelő zavarta meg és akadályozta meg abban, hogy megerőszakolja a bevándorló. A kislány elmesélte otthon az esetet szüleinek, akik azonnal hívták a rendőrséget, akik még aznap elfogták a támadót.

Forrás:Malahír - Bild/ Origó
A kép illusztráció.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...