2016-05-17

Egy belső jelentés szerint, túlságosan keresztény, nem elég muszlim a brit BBC

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Egy belső jelentés szerint, túlságosan keresztény a brit BBC. Ehelyett sokkal inkább kellene gesztust gyakorolni a muszlimok, a szikhek és a hinduk felé.

Miután Londonban megválasztották az első muzulmán, munkáspárti polgármestert, Sadiq Khan-t, azóta egyre inkább hangot adnak konzervatív körök a véleményüknek, miszerint túlságosan nagyméretűvé kezd válni a muszlim kulturális térnyerés Nagy-Britanniában.

Azonban a muzulmánokkal kapcsolatos ijedelmeket a liberális és munkáspárti politikusok egytől-egyig azzal ütötték el, hogy szó sincs muzulmán kulturális térnyerésről. Pont ellenkezőleg, a muszlimok élnek vallásos elnyomásban a keresztény Angliában. Az újonnan megválasztott bevándorlás-barát, muszlim polgármester – Sadiq Khan – pedig ezt az egyenlőtlenséget hivatott “elrendezni”.

 

Khan beiktatása után neki is látott annak, hogy környezetét saját szájíze szerint alakítsa. Így egyből belekötött a londoni közlekedést lebonyolító vállalatba, miszerint túl sok fehér bőrű vezetőt alkalmaznak, amely szerinte teljes mértékben kirekesztő. Emellett Khan olyannyira egyenlőségpárti, hogy a Londont érintő választási kampányában egy fejkendős, muszlim kislány alkotta programkönyvének egyik borítóképét.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...
Túl keresztény a BBC

A források szerint a londoni polgármesterváltás segíthette elő annak a belsőjelentésnek a felszínre törését, amely kritikaként említette meg, hogy a BBC műsorszórása túlságosan is keresztény, és kirekeszti az eltérő vallással rendelkezőket. Egy muszlim vezető szerint e jelentés akár megadhatja a végső lökést arra, hogy

idővel a péntek esti, muszlim fohászkodást közvetítse az angol közszolgálat, és ne a keresztény szertartásokat.”

Egyes brit konzervatív politikusok szerint azért is felháborító a BBC belső jelentése, mert a brit közszolgálatnak nevezett csatorna évtizedek óta folyamatosan balra lejt, kirekeszti a konzervatív, keresztény értékeket, és behódol a liberális politikai elitnek.

(Telegraph) – 888

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]