2019-07-08

Döbbenetes videó: sz.xeltek a győri szökőkútban

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A Kisalföld.hu olvasója készítette a megbotránkoztató videót. A portál megkérdezett egy ügyvédet, várják a rendőrség válaszát is.

Több olvasó is tudósított a döbbenetes esetről: sz.xeltek a győri szökőkútban, erről videó is készült.

 

Az esetről megkérdték dr. Horváth Zsolt ügyvédet, aki elmondta, hogy a nyilvános helyen, a szökőkútban sz.xelő pár kihívóan közösségellenes magatartást valósított meg, közszeméremsértő módon. Ha tettük közben elkapja őket a rendőr, akkor vagy helyszíni bírságot ró ki rájuk, ekkor a büntetési tétel legfeljebb 100 ezer forint, vagy feljelenti őket és szabálysértési eljárás indul.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A rendőrség, látva a videót, hivatalból is indíthat eljárást, erre 30 nap áll a rendelkezésre. A szabálysértési eljárás esetén a büntetési tétel már a 100 ezer forintig sokszorosa is lehet.

Az eset másik oldala, hogy a párt videózó személyek is bajba kerülhetnek. Ugyanis a készült videó személyiségi jogot sért – kivéve akkor, ha erre az eset szereplői engedélyt adtak. Ám alkoholos befolyásoltság alatt erre nincs lehetőségük, hiába mondják azt az őket körbe állóknak, hogy nyugodtan videózzanak.

Kisalföld nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]