2019-05-16

Dán pártvezető ledobta az igazságbombát: „vagy kidobjuk a muszlimokat, vagy átveszik a hatalmat”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Dán TV-vita: szemmel láthatóan sokkolta a baloldali politikusokat a bevándorlásellenes Stram Kurs párt vezetőjének iszlámmal kapcsolatos programja május elején. Ahogy a Gates of Vienna írja a snaphanen.dk dán oldalra hivatkozva: „a Stram Kurs igencsak felborítja az asztalt Dániában”.

Gates of Vienna nyomán 

A videóban látható TV-vita előzményei:

Rasmus Paludan, a Stram Kurs párt (kb. “Keményvonal”) vezetője évek óta határozottan kiáll Dánia iszlamizációja ellen. Paludan koránégetős és -dobálós nyilvános performanszai a közelmúltban muzulmán lázadást váltottak ki Koppenhágában, amelynek során az egész várost brutálisan felforgatták. Magát Paludant is több esetben fizikailag megtámadták a muzulmánok.

A pártnak mostanra sikerült összegyűjtenie annyi aláírást, hogy indulhat a választásokon. Így egy korábban marginális, parlamenten kívüli pártból hirtelen politikai tényező lett. Ez repítette a pártvezetőt ebbe a TV-vitába is, ahol Dánia történetében először érte ennyire közvetlen kihívás az iszlámsimogató baloldali narratívát. Ezt lehet is látni a politikusok elképedt arcán. Paludan a videó közepe felé egyenesen Lars Rasmussenhez, Dánia miniszterelnökéhez beszél, aki meglehetősen morózusnak tűnik. A videó alatt cikk formában is elolvasható a magyar felirat.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Dzsihadfigyelo.blogstar.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...