2019-09-09

Budapest szégyene: a herevasalt Berki összegyűjtötte az ajánlásokat

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Közel 10 000 ajánlást gyűjtött össze Berki Krisztián, aki így szinte biztosan indulhat a főpolgármester-választáson. A botrányceleb egy élő Instagram-videóban közölte a hírt, a bejelentés közben táncra perdült örömében. Berkivel együtt már három, teljesen alkalmatlan kihívója van Tarlós István főpolgármesternek.

Itt vagyunk, 13:40 után egy kicsivel, és veletek közösen budapestiekkel megcsináltuk. Adatkezelési okok miatt nem mutathatom meg, de így megmutathatom (mutatja): 1250 ív van” – Berki Krisztián így kezdte mondandóját a szakadó esőben megtartott, Instagram-bejelentkezésében. A botrányceleb beszámolt róla, hogy 16 napot töltött az emberek között, amely során minden társadalmi rétegből megismert embereket.

Szerintem nagyon kevesen gondolták, hogy ez meglesz. Én már az első medencés videómnál tudtam, hogy sikerülni fog. 1250 ív itt van nálam, ez nyolcasával majdnem 10 000 aláírás.

– mondta önbizalomtól duzzadva Berki, aki szerint a sikerszéria következő állomása október 13-án lesz, a főpolgármester választás napján lesz, amikortól – megfogalmazása szerint – “mindenki, a fideszesek, Karácsony, mindenki elmehet nyugdíjba.” A Ripost beszámolójából kiderült, az egykori sportolót annyira elragadta a hév, hogy Instagram-bejelentkezése közben táncra perdült.

(Origo)

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]