2019-11-20

Budaházy Edda beolvasott Kunhalmiéknak: “A kommunisták mocskos leszármazottai vagytok!”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Megzavarta az ellenzéki sajtótájékoztatót Budaházy Edda, aki közölte a megszeppent társasággal: ők bizony a kommunisták leszármazottai, majd elsétált. Nem mintha remélhette volna, hogy a megszólítottak megértik, miről is van szó. 

Kunhalmi Ágnes és az ellenzéki összefogás jeles képviselői tiltakoztak tegnap a Mi Hazánk Mozgalom fáklyás felvonulása miatt, amit Horthy Miklós budapesti bevonulásának 100. évfordulója alkalmából szerveztek. A sajtótájékoztatón Kunhalmi egyebek mellett azt is szóvá tette, hogy “azok, akik azt mondják az önkormányzati választások után, hogy Budapest vörös rongyokba öltözött”, semmibe veszik a nép akaratát. Az összefüggésre azonban nem világított rá a szocialisták üdvöskéje, akiről azért lehet tudni, hogy nem a szavak embere, és valószínűleg az MTVA-székház ajtajáról való lepattanással égette bele magát a magyarok emlékezetébe végérvényesen, mintsem beszédei által.

Az ellenzéki statiszták Kunhalmi mögött egyébként “nácik haza”, “Horthy háborús bűnös” feliratú táblát szorongattak, és őszintén meglepődtek, amikor a mikrofonhoz odalépett Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője, Budaházy György testvére, és nemes egyszerűséggel közölte velük:

Horthy a kommunizmus ellen harcolt, aminek több, mint 100 millió áldozata volt! És ti azoknak a mocskos leszármazottjai vagytok!

A láthatóan megszeppent Horthy-ellenes tömörülés ezek után tovább folytatta önmaguk sajnáltatását, arról azonban hallgattak, hogy pontosan ők voltak azok, akik azt a jászberényi jobbikos jelöltet támogatták, aki korábban Hitler-, valamint Szálasi-idézeteket posztolt közösségi oldalán. A Hír TV-nek Gréczy Zsolt azt mondta, hogy ez azért is elfogadható, mert ők bizony bárkivel összefognak a Fidesz leváltása érdekében.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Hír TV – PS nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]