2018-09-15

Brutálisan meggyilkolta mostohaanyját a migráns

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A 17 éves Rueben Braithwaite brutálisan meggyilkolta mostohaanyját, Fiona Scourfield-et.

Az 54 éves nő már négy éve gondoskodott a fiúról. Fiona Scourfield állatmentőként dolgozott, ezért egy nagy farmon élt, ahol ápolni tudta a megmentett állatokat. A fiú ezt kihasználva csalogatta ki őt a házból. Azt hazudta, hogy talált egy sérült macskát, és hívta Fionát, hogy nézze meg – írja a Daily Mail.

Az udvaron egy fejszével hétszer lesújtott a nőre, majd egy szamurájkarddal elvágta a torkát. Ezek után több képet készített Fiona vérben úszó testéről. Azért fotózta le mostohaanyja halott testét, mert fel akarta rakni az internetre.

A gyilkosság után kihívta a rendőrséget. Elmondása szerint nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy öngyilkos legyen. Elárulta azt is, hogy azért gyilkolta meg mostohaanyját, mert elégedetlen volt az életével. A fiú iskola után Fionának segített gondozni az állatokat.

Kiderült, hogy a gyilkosság előtt rengeteg brutális erőszakra buzdító videót nézett meg az interneten. Köztük voltak olyan felvételek, amik lefejezésekről, tömeggyilkosságokról szóltak.

Fiona anyja, Charlotta a bíróságon elmondta, hogy a fiú különösen kegyetlen volt, hiszen azt gyilkolta meg brutális módon, aki négy éven keresztül gondoskodott róla.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A fiút életfogytiglanra ítélték, de minimum 15 évig börtönben kell maradnia.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]