2019-11-23

Berlinben arab rádiócsatornát indítottak az új lakóknak

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Hamarosan arab rádióállomás is lesz a német fővárosban, hogy azon keresztül tudjanak szólni az ott élő, több mint százezer arabhoz. Írja a V4NA Nemzetközi Hírügynökség

Berlinben már annyi arab él, hogy külön rádiót kapnak. A Radio Arabica létrehozását csütörtökön jelentették be, és azt remélik, az új rádión keresztül jobban elérhetik majd a több mint százezer főt számláló arab lakosságot.

Az állomás műsora főleg a berlini életvitelről fog szólni, az ottani hírekről és eseményekről fognak beszámolni, de azért megjelenik majd mellette egy kis arab zene is.

A rádióért felelős német MABB médiatanács elnöke, Hansjürgen Rosenbauer arról számolt be, mennyire örül annak, hogy bővül a rádióállomások diverzitása, és hogy az eddigi többek között francia, brit és amerikai műsorok mellett végre lesz ajánlatuk az arab lakosságnak is.

Berlinben a 2017-es adatok szerint körülbelül 133 ezerre tehető az arab háttérrel rendelkezők száma, akik több mint húsz arab országból érkeztek Németországba.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]