2014-11-15

Baráti italozás után az utcán vizelt Demszky, de már megbánta

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A cink.hu jelentetett meg olyan fotókat, melyeken Demszky Gábor, Budapest volt polgármestere, Budán, egy bokornál közterületen vizel.

A politikus el is ismerte tettét. A Bors megpróbálta pénteken elérni Demszkyt, de mobilját kikapcsolta. Az Indexnek azt mondta: sajnálja a dolgot, elnézést kér miatta, és áll az esetleges büntetés elébe, kifizeti a bírságot. Ez egyébként több tízezer forintra is rúghat.

A lap megkereste a rendőrséget is, hogy megtudják: indul-e vizsgálat, egyáltalán lehet-e még ilyenkor bírságot kiszabni az illetőre, ha nem kapták rajta a helyszínen? A cikk megjelenéséig nem kaptak választ, ám úgy tudják: 5–50 ezer forint között mozog ilyen esetben a bírság, de csak akkor, ha valaki feljelentést tesz.

A XII. kerület alpolgármestere, Váczi János poénkodott a blogján Demszkyvel. Azt írta: nyilván ő is menedzsertablettát szedhet, mint annak idején Kiss Ernő. – Remélem, nem folytatja az ámokfutását – tette hozzá. Nem Demszky ugyanis az egyetlen, akit rajtakaptak nyilvános vizelésen. Talán a már említett Kiss Ernő esete a leghíresebb: a korábbi rendőr tábornok a főkapitányság épületére vizelt még 1998-ban.

A legismertebb nyilvános vizelés a néhai amerikai elnökhöz, Lyndon B. Johnsonhoz fűződik, aki rendszeresen könnyített magán közterületen. Ilyenkor testőreivel takartatta el magát. Egy alkalommal le is pisilte egyik alkalmazottját. A kolumbiai elnök, Juan Manuel Santos viszont egy nagygyűlésen vizelt a nadrágjába.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

(Borsonline nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]