2019-10-05

Bangónéék akcióban: így patkányozzák a fideszeseket

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Bangóné Borbély Ildikó a saját Facebook oldalára tette ki a magát lebuktató videófelvételeket. Utólag idegesen törölget belőlük, de már késő. Ráadásul a most nyilvánosságra hozott patkányozás durvább, mint korábban bármelyik – írja a Csepelinfó.

Hisztérikus kirohanásban kerestek önkormányzati dolgozókat az utcákon pénteken délután a csepeli szocialisták, miután szórólapokat találtak az MSZP-s Takács Krisztiánról. A szórólapokon az állt, hogy a korrupciós bűncselekmény, magánokirat-hamisítás és becsületsértés miatt jogerősen elítélt Takács korrupciós bűncselekményt és  magánokirat-hamisítást követett el. Vagyis csak az igazság.

A szórólap megtalálása után Bangóné az aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen elítélt Szenteczky Jánossal tört be a csepeli Fidesz irodájába. Szenteczky az ellenzéki pártok csepeli kampányfőnöke. Eközben mindketten videókat készítettek, de nem találták az állítólagosan ott lévő, és valóságot állító szórólapokat. Ugyanis nem voltak ott.

A videón tisztán hallható, ahogyan Bangónét és Szenteczkyt távozásra szólítják fel, ők pedig ezt megtagadják és maradnak. Az internetre saját maguk által kitett “leleplező videóból” az sajnos már nem derül ki, hogy ottlétük tíz perce alatt mindent lefotóztak, levideóztak, amit csak tudtak. Még szerencse, hogy a legfontosabb bizonyítékot Bangóné Borbély Ildikó kitette a Facebookra.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

PATKÁNYOZÁS ÚJRATÖLTVE

Takács Krisztián eközben Csepel utcáin rohangált “gyanúsítottat” keresve. Amikor meglátta az önkormányzat egyik dolgozóját, azonnal rátámadt. A polgármesteri hivatal kabinetvezetőjét vádolta meg azzal, hogy a kezében lévő lapok a szórólapok. Az sem zavarta, hogy a kabinetvezető kezében tartott lapok színben és méretben sem hasonlítottak a keresett szórólapokra.

Az MSZP-s politikus a kabinetvezetőt húsz percen keresztül zaklatta, provokálta. Eközben fideszpatkányozta és követte egészen az önkormányzat ekkor már bezárt hivataláig. Ott a portás és a kabinetvezető is figyelmeztette a politikust, hogy nem léphet be. Takács ehhez képest félretolta a portást, és tovább követte, provokálta a kabinetvezetőt. A Bangóné által feltöltött videón az is látható, hogy a zárt hivatalban a takarítás miatt nyitott kapun behatolva ment Takács tovább a polgármesteri hivatal területére, ahol tovább provokálta, videózta a polgármesteri hivatal kabinetvezetőjét – aki egyébként nem politikus.

Ami történt, az a demokratikus alapelvek sárba tiprása, és példa nélküli Magyarország rendszerváltás óta eltelt történelmében. A három provokátor, Bangóné Borbély Ildikó, Szenteczky János és Takács Krisztián azonnali lemondását követeljük, és rendőrségi feljelentést teszünk.

– írta közleményében a történtek után Ábel Attila, a csepeli önkormányzat alpolgármestere.

Pestisracok.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...