2019-11-02

Az Ocean Viking után az Alan Kurdi is megérkezett az olaszokhoz

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Olaszország felségvizeire úszott be az Alan Kurdi hajó, fedélzetén 88 migránssal – közölte közösségi oldalán a “civilhajót” működtető Sea-Eye “német” szervezet.

A bejelentés szerint a hetedik napja a nyílt tengeren várakozó hajó a rosszabbodott időjárási viszonyok miatt indult el Szicília keleti partjai felé. Az Alan Kurdi kapitánya önállóan lépett olasz vizekre, anélkül, hogy erre engedélyt kapott volna a hatóságoktól.

A hajóról két nőt az olasz parti őrség már az utóbbi napokban partra szállított.

A szervezet közleménye szerint a fedélzeten tartózkodó csoport tagjainak befogadását korábban már Olaszország, Franciaország és Németország vállalta. Ennek ellenére a civilhajónak nem jelölték ki, melyik kikötőbe futhat be. A Sea-Eye a történteket újabb „gyászos fejezetnek” nevezte az „Európa-erőd” számára.

Az Alan Kurdi október 26-án vette fedélzetére a csoportot a líbiai partoknál. A civilhajó műveletét a líbiai parti őrség megpróbálta megakadályozni levegőbe és vízbe leadott lövésekkel.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Így kötött ki az Ocean Viking

Ocean Viking a Pozzallo: diretta video

LIVE La nave Ocean Viking a Pozzallo con 104 migranti a bordo: iniziate le operazioni di sbarco

Posted by Local Team on Wednesday, October 30, 2019

Szerdán az Ocean Viking – az SOS Mediterranée és az Orvosok Határok Nélkül (MSF) közös hajója – kötött ki a szicíliai Pozzallóban 70 személlyel a fedélzetén.

MTI nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]