2019-11-28

Az Európai Parlament a legutóbbi határozatával, kimondta a halálos ítéletet az európai őslakosságra!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Igor Druz – konzervatív-pravoszláv szellemű – orosz újságíró, publicista, közéleti személyiség írásában ízekre szedi az Európai Parlament legutóbbi határozatát, amely az afrikai migránsok tömeges betelepítéséről szól!

Miközben – írja – a Nyugat, az Európai Unió folyamatosan támadja Oroszországot, a kisebbségek (állítólagos) elnyomása miatt, – az Európai Parlament most olyan határozatot hozott, amely lehetőséget teremt arra, hogy gyakorlatilag, a bevándorolt afrikai népesség, az ellenőrzése és elnyomása alá helyezhesse az őshonos európai lakosokat, azaz minket!

A liberálfasizmus így hát kimondta ránk, a civilizációnkra – minden európaira – a halálos ítéletet. Esetünkben tehát tragikus véget ér a kismalac és a farkas meséje. Először ők is csak csak azt kérték, hogy hadd melengessék meg fázós lábujjukat az otthonunkban. Majd mind beljebb kunyerálták magukat. És mikor beengedtük őket otthonunkba – európai hazánkba -, megragadtak minket fogaikkal, és nem eresztenek!

Nem tudunk már a fazék forró vízzel kimenekülni az otthonunkból, a fára. Nem lesz a végén “Forró vizet a kopaszra!”. Ők fognak minket kivonszolni a fához, hozzá kötözni, és öntözgetni minket a forró vízzel, míg csak az ellenállás legkisebb jelét mutatjuk. A népmesével ellentétben itt, sajnos, a farkasnak segítőtársai voltak / vannak. Akik segítettek megpecsételni a sorsunkat – nem kell kimondani a neveket, mert már szinte fogalom!)

Az afrikaiak rabszolgasága bő négyszáz évig tartott. Ha minden így folytatódik tovább, a mienk időtlen időkig tart majd. Az új rabszolgatartó társadalomban, a fekete kisebbség lesznek a rabszolgatartók!

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Ez a rabszolgatartó társadalom addig tart majd, míg a ránk kényszerített degenerálódás folytán, az európai őslakosság kipusztul.

Az élőhelyeinket átvevő csótányok talán egy ésszerűbb civilizációt alakítanak majd ki maguknak bolygónkon, olyat, amely majd nem hagyja egy később jövő, harmadik, önjelölt rabszolgatartónak, hogy átvegye tőlük a helyüket!

.. Mert az európai nép, azok európai, un, humanitárius vezetői, az emberisesség égisze alatt adósítják el gyermekeink, unokáink szabadságát az új csótánygenerációnak, az új rabszolgatartóknak!

Hirmagazin.eu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]