2018-12-06

Az európai iszlám hódítás terve (OIC, 2000)

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A Sud Radió videójában Jean-Frédéric Poisson az ISESCO (Iszlám Oktatási, Tudományos és Kulturális Szervezet) által 2000-ben kiadott, “Az iszlám kulturális műveletekre vonatkozó stratégiája az iszlám világon kívül” című kiadványát tárgyalja.

Poisson a Francia Nemzetgyűlés volt tagja és Kereszténydemokrata Párt elnöke. Nemrég írt egy könyvet, amelynek címe L’Islam à la conquête de l’Occident: La strategia dévoilée (A Nyugat iszlám általi meghódításának leplezett stratégiája).

1983-ban az Iszlám Konferencia Szervezete (OIC) arra kérte a saját UNESCO-ját, az ISESCO-t – melynek a főhadiszállása Rabatban, Marokkóban van -, hogy dolgozzanak ki egy stratégiát, amely megerősíti a Nyugatra települt muszlim közösségeket.

Ez a szöveg valójában egy hódítási dokumentum. A címe a következő: Az iszlám világon kívüli kulturális cselekvési stratégia. Ez egy hivatalos dokumentum és a Nyugaton letelepedett muszlimoknak szól.

A világ iszlám országai – az 57 muszlim ország – elfogadták a dokumentumot, melynek célja:

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...
  1. Segítse a nyugaton élő muszlimokat.
  2. Visszafordíthatatlan módon hozzon létre muzulmán diaszpórát Európában.
  3. Vezesse be a hitetlenektől való elkülönülés és a saría általi uralom gondolatát.

Ebben a stratégiai dokumentumban, mely egy igen konkrét cselekvési terv, van két kifejezés, ami figyelemkeltő:

Az első azon szándék, hogy – idézem: “lecseréljék a civilizációnkat”. Ennek az a célja, hogy a nyugati civilizációt és életmódunkat lecserélje az iszlámra. A 105. oldalon ez áll: “… előkészíteni az eszközöket, melyek egy tiszta és egészséges iszlám társadalom kiépítését szolgálják, egyrészt [az iszlám társadalom] természetével összhangban és a természetes emberi hajlamoknak megfelelően, másrészt az európai demokrácia alapjain.”

Tehát a szándék elég egyértelmű.

Mindez nem csupán a muszlim közösségek ösztönzéséről szól arra, hogy továbbra is kitartsanak kultúrájuk mellett – ami teljesen legitim lenne -, hanem azt célozza meg, hogy egy iszlám társadalmat hozzanak létre Nyugaton.

Dzsihádfigyelő

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]