2019-07-12

Az EU bizottság elnöke szerint fontos a migráció és gazdagabbá teheti életünket egy menekült befogadása

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Az EU csúcsjelölti rendszerét kigolyózták és olyan ember került Európa élére, aki alaposan felforgathatja majd a nagypolitikát.

Sőt, az egész kontinensről érdekes elképzelései vannak, és sokak szerint tovább fogja vinni a Kalergi-tervet, mint elsődleges politikai feladatot.

Az EU elitjét tehát nem sikerült kiűzni a brüsszeli palotákból…

Jogállami szigort ígért az Európai Bizottság elnökjelöltje, Ursula von der Leyen.

Azt is mondta, hogy világossá kell tenni, hogy az Európába érkezők közül ki a menekült, ki a bevándorló és utóbbiak közül ki a legális és ki az illegális.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Merthogy szerinte a legális migrációra szükség van.

Hozzátette azt is, hogy a fizikai határok nem férnek össze sem a schengeni övezet lényegével, sem az európai szellemiséggel.

Az EU bizottság elnökjelöltje a magyar menekültpolitikát is erős kritikákkal illette, illetve elmondta, hogy a legális migráció nagyon is fontos.

2014-ben ideiglenesen még egy szíriai menekültet is befogadott, és azt állította, hogy mindenkinek gazdagabbá tenné az életét, ha így tenne.

Hogy mi lesz ennek a vége?

Egyelőre nem tudni.

Mivel még csak elnökjelöltről van szó, nem kell természetesen készpénznek venni, hogy valóban ő lesz az EU bizottság új vezetője.

Azonban ha valóban hajlandó végrehajtani bizonyos terveket, melyeket az EU elitjét alkotó bizonyos erők már régóta keresztül akarnak verni a tagállamokon, akkor nagyon valószínű, hogy el lesz követve minden annak érdekében, hogy hatalmat biztosítsanak számára.

Titok Terminál

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]