2019-08-09

“Az elnököt is értesíteni kellene” – így hallgatták el szeptember 11-ét, hogy az USA lerohanhassa a Közel-Keletet!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A modern történelem egyik legnagyobb szemfényvesztése, a világ megvezetése kormányzati parancsra történt?

Azon a napon semmi sem történt véletlenül… erre mérget vehetünk!

Szeptember 11, 2001. Az amerikai sorstragédia napja, mely során több ezer ember lelte halálát az USA ellen valaha elkövetett legnagyobb terrormerénylet sorozatban.

Valójában azonban a történetet mindenki ismeri, legalábbis a hivatalos verziót.

Egyes szakértők még abban sem biztosak teljesen, hogy egyáltalán utasszállító repülőgépek csapódtak a világkereskedelmi központ ikertornyaiba aznap.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Rengeteg az egész körüli furcsaság, melyek mind azt az elméletet erősítik, miszerint az egész egy false flag, azaz hamis zászlós hadművelet lehetett.

A helyszínen talált, romok között kimutatott nanotermit robbanószer maradványok, az ikertornyok palacsintaszerű összeomlása, mely inkább egy irányított bontási műveletre hasonlítanak, vagy a zavaros kommunikácó a a kormányzati szervek között.

Szeptember 11 igazi “igazsága” az, hogy az USA háborút akart indítani, egy rabló hadjáratot a Közel-Kelet ellen.

Kétféle verzió létezik: egyik az, hogy belső munka volt az egész, politikai megrendelésre, mellyel legitimálták a hatalmas olajmezőkkel és készletekkel rendelkező Irak és Afganisztán megszállását.

A másik verzió az, hogy bár valóban merénylet történt Amerika ellen, erről hónapokkal előtte tudtak.

Egyszerűen csak pontosan a fenti okokból kifolyólag – kellett az indok a támadásra és az invázióra – nem figyelmeztettek senkit, nem cselekedtek.

Hagyták, hogy megtörténjen…

A World Trade Center (WTC) elleni támadással kapcsolatos egyik elmélet szerint a lerombolt ikertornyokban “négyezer zsidó” dolgozott, akiket néhány nappal a támadás előtt az izraeli titkosszolgálat figyelmeztetett a veszélyre. Ennek a szóbeszédnek terjesztői erre általában két lehetséges verzióval állnak elő:

Az egyik szerint Izrael kiszimatolta az iszlamisták tervét, a másik szerint a támadást egyenesen ők eszelték ki, hogy lejárassák az arab világot…

A dolog kifutása nyilvánvalóan szinte minden esetben ugyanaz:

Amerika háborút akart indítani minden áron, hogy megszerezze az újabb hatalmas olajkészleteket, mert fogytán volt az olajtartalék…

Ehhez pedig nem volt drága több ezer ember életét beáldozni, így vagy úgy – állítják azok, akik hisznek a szeptember 11-évvel kapcsolatos összeesküvés elméletekben.

Titok Terminál

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]