2019-08-03

Az 5G-tornyok környezetében gyakorlatilag elhullanak a méhek – ezt dokumentálták Kaliforniában

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!
Az 5G-tornyok környezetében gyakorlatilag elhullanak a méhek. 

Ezt örökítette meg és dokumentálta Kaliforniában egy férfi két ilyen átjátszó-torony között Sierra Madre-ben, ahol elpusztult méhecskék tucatjait látni a földön.

Ráadásul ezek a tornyok konkrétan még “csak” 4G tornyok, de már 5G kapacitással és lehetőséggel. Már több százezer tiltakozó szerint ekkora mennyiségű elektromágneses sugárzás emberre és állatra egyaránt veszélyes!

Ráadásul a világ legnagyobb ellenőrizetlen emberkísérlete zajlik, hiszen az 5G bevezetése előtt nem készültek hatástanulmányok az emberi egészségkárosító következményekről. (VilagHelyzete megj.)

Arthur Firstenberg szerző, kutató és a környezetből érkező rádiófrekvenciás kitettség korlátozásának szószólója már 2002-ben elmagyarázta az 5G sugárzás mibenlétét.

Amikor egy normál elektromágneses mező belép a testbe, a töltések és az áram mozgását okozzák.

De amikor rendkívül rövid elektromágneses impulzusok lépnek be a testbe (5G), valami más történik: a mozgó töltések önmagukban kis antennákká válnak, amelyek az elektromágneses mezőt újra kisugározzák és mélyebben behatolnak a testbe. Ezeket a sugárzott hullámokat Brillouin prekurzoroknak nevezik.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Akkor válnak jelentőssé, ha a hullámok teljesítménye vagy fázisa elég gyorsan változik.

Az 5G valószínűleg mindkét követelményt kielégíti. Ez azt jelenti, hogy az az indok, hogy ezek a milliméteres hullámok túl rövidek ahhoz, hogy túlságosan behatoljanak a testbe, nem igaz.” 

 
Forrás: Infowars
(Fordította: SBG Buddha – VilagHelyzete.com)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]