2019-08-31

Ausztrália: Mohamedet csak 2.5 évre ítélték, mert megerőszakolt egy 3 éves szőke kislányt

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Az iraki illegális migráns Mohammad Al Bayati egy “csónakon” szökött be Ausztráliába, majd végül a kigyúrt férfi biztonsági őrként helyezkedett el Sydney egy DFO Homebush nevű nemzetközi élelmiszer áruházlánc bevásárlóközpontjában, ahol az egyenruhájával visszaélve kivezette kézen fogva a játszóházból a szőke kislányt, majd egy eldugott tűzfolyosóhoz vitte, ahol 13 percen keresztül erőszakoskodott vele. Bár a tűzfolyosón nem voltak biztonsági kamerák, csak azt lehetett látni, hogy oda vezette a kislányt, de a gyermek alsóneműjén Mohamed DNS-ét tartalmazó szennyeződést találtak.

Mikor az anya a vásárlás után visszament a játszóházba a gyerekéért, Mohamed még ki is oktatta, hogy milyen veszélyes egy anyának egyedül hagyni a gyermekét.

A bíró csak két és fél évre ítélte Mohamedet, mert enyhítő körülményként értékelte Mohamed “nehéz gyerekkorát”, így a minimálisan kiszabható legkisebb büntetést adta csak.

TrNews

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]