2019-12-21

Annyira védi Gréczyt, hogy nem tudjuk eldönteni: Ez buzi vagy csak fél a gyurcsánytól?

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Megszólalt a Momentum elnöke, Fekete-Győr András is. Annyira védi Gréczyt, hogy nem tudjuk eldönteni: Ez buzi vagy csak fél a gyurcsánytól.

Fekete-Győr András Instagram-oldlán tett fel egy kérdést követőinek Gréczy Zsolt botrányáról.

Mint ismert, nemrégiben egy nő bizonyítékokkal együtt megvádolta Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselőt. A politikus hamar kínos magyarázkodásba kezdett: hazugságnak titulálta az ügyet, perrel fenyegetett, ám érdemben egyszer sem cáfolta a képek valódiságát. Nem sokkal ezután még több kép került elő a politikusról, amelyeken mezítelen teste, valamint alteste látható, önkielégítés előtt/közben/után. Gréczy Zsolt mindezek miatt le is mondott parlamenti mandátumáról, ám a baloldal egészen elképesztő módon most is ferdíteni próbál az üggyel kapcsolatban.

A Momentum elnöke például úgy fogalmazott Instagram-oldalán, hogy vajon

le kell e mondania a politikusnak, ha a nemi szervéről készített képekkel UDVAROL privátban, és mindez utólag nyilvánossá válik.
Nos, tény, hogy kinek mi, lehet, hogy Fekete-Győr Andrásnak ez az udvarlás egyik természetes fajtája, de mi úgy gondoljuk egy politikusnak illendően kell viselkedie, a magánéletben és a munkában is.
Kéretlenül, a saját nemi szervével zaklatni egy ismeretlen hölgyet, nem udvarlás, hanem zaklatás!
Forrás: 888.hu

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]