2019-05-29

Afrikai migránsok szerint Szomália biztonságosabb mint London

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Londonban rekordokat dönt a késelések száma, ezért már a migránsok szerint sem biztonságos ott élni. Az egyre csak növekvő késelések száma miatt több száz szülő küldi haza gyerekét Kelet-Afrikába Londonból. Még a BBC készített interjút egy szomáliai édesanyával, akinek a 15 éves gyerekét négyszer szúrták meg.

A fiú egy évet tartózkodott szülőhazájában, majd két hétre rá miután visszatért Londonba, megkéselték.

Nagyobb biztonságban volt ott (Szomáliföldön), mint itt. Száz százalékkal biztonságosabb, mint London
– mondta az édesanya. A brit hatóságok ezzel nem értenek egyet, szerintük Szomália a 13. legveszélyesebb ország a világon, köszönhetően az állandó terrorfenyegetettségnek. Azonban öt szomáliai családból kettő hazaküldi a gyerekeket a késes bűncselekmények számának növekedése miatt – állítja Rakhia Ismail, a londoni Islington polgármestere.

Idén eddig 100 embert késeltek halálra az Egyesült Királyságban. A BBC szerint az áldozatok 8 százaléka szomáliai felmenőkkel rendelkezett. A migránsok ezért több esetben inkább visszaküldik a gyerekeket Afrikába.

Hunhír nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]