2019-09-10

A világ egy szűk elit rabságában: mindent ŐK irányítanak, a gazdaságot, a médiát, a pénzpiacot, privatizálták a bolygót!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Évszázadok óta ugyanannak a pénzuralmi világelit – vezette politikai-bűnözői körnek a tevékenységére vezethető vissza a világ és a bolygó minden baja. Ők állnak az afrikai éhezés okainak hátterében…

A Világháborúk kirobbantása mögött, ugyanők bábáskodnak az önös érdekükben álló közel-Keleti “olajforradalmak” kirobbantásánál. Ők “szabadítják rá az USA fegyveres erejét nekik nem tetsző vezetésű latin-amerikai banánköztársságokra és ők menedzselik, celebrálják le az Európát elborító – de hamarosan az USA-t is veszélyeztető illegális migrációt is. És ők zsebelik be Isten elvárásaitól elrugaszkodott tevékenységük hasznát.

Mindeddig büntetlenül.

Bár egyszer egy kefebajuszos tömeggyilkos diktátor tett egy kísérletet a megállításukra,de nagyon-nagyon rossz végén fogta meg a dolgokat.. A bolygó szép lassú felzabálása zajlik, miközben a felettünk uralkodó elit kör egyszerűen mindent feléget maga mögött.

A következő generációk számára már nem lesz visszaút.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Egy poklot fogunk rájuk hagyni, egy embertelen, isten nélküli világot örökölnek majd tőlünk, melyben a saját túlélésükért kell majd küzdeni. Vagy ha “szerencséjük” van, akkor nem korhadt szét a világ addigra, és vígan dolgozhatnak rabigába hajtva, mint ahogyan mi tettük.

A jelen társadalmunk ugyanis nem eszmél fel…

Öntudatlan rabszolgákat nevelünk ki az oktatáson, a médián keresztül, az egészségügyi rendszereken át pedig különféle pszichózissal, trükkökkel és pirulákkal tartják mélyaltatásban a társadalmunkat.

Az emberek tömegét…

A nyugati világ kulturális, erkölcsi és identitásválságának legkézzelfoghatóbb jele az a bankrendszer és pénzügyi világ, mely az emberek kifosztására épül.

A legkiszolgáltatottabb réteg ellehetetlenítésére, a gazdagok zsebének megtömésére…

A mai kor istene ugyanis nem más, mint a pénz…

Titkok Szigete

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]