2019-08-12

A székelyek elégtételt vettek a románokon a Honvéd esete miatt (is)

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Színvonalában és összképében is a Honvéd tíz nappal korábbi, szintén craiovai mérkőzését idézte a Sepsi OSK vasárnap délutáni találkozója, a székelyföldi csapatnak azonban az eltiltott László Csaba edző nélkül is sikerült nyernie az Universitatea ellen.

A 37 fokos kánikulában rendezett találkozón a Craiova hiába birtokolta jóval többet a labdát, és töltött jóval több időt a székelyföldi csapat térfelén, játékosai ezúttal is pocsékul lőttek, többnyire középre tartó labdákkal könnyítve meg Fejér Béla dolgát.

A Sepsi kapusa egyetlen bravúrral – a 21. percben Vasile Constantin távoli lövése után tolta ki a bal sarokra tartó labdát – is megőrizte kapuját a góltól. A Sepsi támadójátéka az első félidő közepéig nem is létezett, de Pavol Safranko beállása után a vendégek is egyre többször eljutottak a hazai kapuig. A szlovák csatár legnagyobb helyzeténél elesett Renato Kelic szorításában, ám a játékvezető ugyanúgy nem ítélt büntetőt, mint amikor a Sepsi kapuja előtt Safranko kézzel ért a labdához.

A szentgyörgyiek végül egy másik cserecsatár, a szerb Goran Karanovics erőszakosságának köszönhették a győzelmet, aki egy előrevágott labdáért harcolva túljutott Stephane Ackán, és estében átemelte Mirko Pigliacelli kapust.

Nemzeti Sport

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...