2020-01-16

A rendőrség tudtával működhetett egy pedofil hálózat Nagy-Britanniában

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Félelmetes képet fest az Egyesült Királyságban uralkodó állapotokról egy, a napokban megjelent hír, mely szerint a rendőrség és a szociális munkások tudatában voltak egy „ázsiai” (az angol sajtóban a közel-keletieket és az arabokat csak így lehet megnevezni) pedofil hálózat ténykedésének, mégsem tettek semmit.

Az eset még a kétezres évek elején kezdődött, ám egy visszavonult nyomozónak hála új információk láttak napvilágot, amik egészen más megvilágításba helyezik a történteket.

Dél-Manchesterben „ázsiaiak” egy teljesen kiépült pedofil hálózatot működtettek. A nyomozás szerint legalább 57 kiskorú lányt bántalmazott és erőszakolt meg nagyságrendileg 100 pedofil.

A szervezet tagja áldozataikat alkohollal és drogokkal kábították el, függővé tették őket, annak érdekében, hogy így könnyeben kezelhetővé és irányíthatóvá váljanak.

Ez a gyakorlat egyébként nem egyedi, Nagy-Britannia valamennyi pedofil hálózata ezt a módszert követve folytatja tevékenységét. Mindig kiszolgáltatott, sérülékeny fiatal lányokat vesznek célba, akiket sokkal könnyebb manipulálni.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A kiskorúakat, illetve fiatal lányokat drogfüggővé teszik, prostitúcióra kényszerítik, vagy egyszerűen eladják őket, de mindennaposak a nemi erőszakolások is.

A manchesteri szervezet legismertebb áldozata egy 15 éves lány, aki a sorozatos bántalmazások következtében hunyt el.

Az eset az állam teljes kudarcát mutatja, ami képtelen megvédeni saját állampolgárait.  Nagy-Manchester polgármestere, Andy Burnham elismerte, tudtak a bántalmazásról, illetve a lány állapotáról, mégsem tettek semmit.

„A szociális munkások tudták, hogy a 15 éves lányt, Victoria Agogliát bedrogozták, mégsem cselekedtek. A lány két hónap múlva meghalt.”

Az 50 éves férfit, Mohammed Yaqoob-t, aki Victoriát beinjekciózta heroinnal, elfogta a rendőrség, ám a bíróságon felmentették emberölés vádja alól, és mindössze 3 és fél év börtönt kapott, amiért drogot adott be egy fiatal lánynak.

Az eset legnagyobb szégyene, hogy a rendőrség a lány halála kapcsán „Augusta hadművelet” fedőnéven vizsgálatot indított 97 személy ellen, akik potenciális gyanúsítottként szerepeltek, legalább 57 fiatal lány megerőszakolásában és futtatásában. Az ügyet a rendőrség végül az „erőforrások hiányára” hivatkozva egyszerűen ejtette. A 97 gyanúsítottból 8 később ismét a hatóságok látókörébe kerültek, nők, fiatal lányok és gyermekek bántalmazása és megerőszakolása miatt.

A történet itt azonban nem ért véget, ugyanis a nyomozást egy visszavonult nyomozó, Maggie Oliver újra megnyitotta. Kiderítette, a 2003-ban elhunyt lány, Victoria Agoglia már két évvel a halála előtt a hatóságokhoz fordult segítségért. Ezt követően többször kérte a rendőrség segítségét, mindhiába. Elmondta, hogy bedrogozták és megerőszakolták, ám az állami szervek nem kívántak foglalkozni az üggyel.

Maggie Oliver ezután még súlyosabb részletekre derített fényt: Victoria egy gyermekotthonban élt, ahová a pedofil hálózat tagjai rendszeresen ellátogathattak, bármelyik lányt elvihették, megerőszakolhatták, vagy prostitúcióra kényszeríthették, majd egyszerűen visszavitték. Mindez az intézmény dolgozóinak orra előtt történt.

Victoria ügye tehát nem elszigetelt eset volt, a gyermekotthon számos lakója jelentette gondozóiknak a rendszeres bántalmazásokat és szexuális visszaéléseket, köztük egy „nagyon fiatal lány”, aki egy részletes beszámolóban írta le, miként tartotta őt fogva egy 20-as éveiben járó férfi, hogy rajta elégítse ki beteg szexuális vágyait.

„2004-ben a rendőrség 26 lehetséges áldozatot azonosított (mind 11 és 17 év közöttiek), azonban még csak a kihallgatásuk sem történt meg” – monda Maggie Oliver. – „Ezeket a gyermekeket cserbenhagyta mind a rendőrség, mind a gyermekvédelmi szervek.”

„A hatóságok tudták, hogy a lányokat bántalmazzák és szexuálisan kizsákmányolják, mégsem védték meg őket a szexuális ragadozóktól. Ez egy nyomasztóan ismerős kép, amit az ország számos más városában megfigyelhetünk.”

Amint a visszavonult nyomozó is rámutat, nem ez az első eset, hogy a hatóságok kezét megköti a politikai korrektség. Rotherhamban évtizedekig szabadon tevékenykedhetett egy pedofil hálózat, mivel elkövetői nagyrészt pakisztáni gyökerekkel rendelkeztek, így a hatóságok nem mertek fellépni ellenük. Groteszk képe egy beteg társadalomnak, hogy éppen az egyik feljelentő ellen indult eljárás és elküldték egy „sokszínűség tanfolyamra”, mivel a bejelentés során megemlítette, hogy az elkövetők szinte kivétel nélkül pakisztániak.

Dacára a rotherhami és a manchesteri esetnek, se az államra, se a hatóságokra nem helyeződik olyan társadalmi nyomás, aminek hatására változtatniuk kéne politikájukon, így a (főként) muszlimok által működtetett pedofil hálózatok továbbra is szedhetik áldozataikat országszerte, meggyalázhatnak gyermekeket és fiatal lányokat. Teszik mindezt a hatóságok hallgatólagos beleegyezésével.

(Nationalfile nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]