2019-10-10

A négyszeres rendőrgyilkos terrorista melletti emléktüntetést szervez egy radikális muszlim Párizsban

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Betiltotta Christophe Castaner belügyminiszter a tüntetést, amit a párizsi elővárosba szervezett egy muszlim aktivista, Hadama Traoré. A tüntetést Gonesse-ben akarja holnap megtartani, itt élt a martinique-i muszlim terrorista, aki a múlt héten a párizsi rendőr-főkapitányság épületében négy rendőr kollégáját halálra késelte. Később a gyilkost agyonlőtték. Hadama Traoré a Facebookon fenyegetőzött, hogy aki terroristának meri nevezni a négy rendőrt meggyilkoló férfit (a muszlim terroristát), azt leköpi, és (diszkrét fordításban) megdugja az anyját.

Hadama Traoré, a muszlim aktivista meg akarja tartani a tüntetést annak ellenére, hogy betiltották. Azt írta a Facebookon, hogy Mikhael Harpon nem terrorista, és nem is vallási fanatikus, hanem a külvárosi lét áldozata.

Hadama Traoré Forrás: —

Hadama Traoré második generációs mali bevándorló, rapőrűlt és szélsőséges Facebook-szereplő. De szélsőbaloldali rendezvényeken is megfordul, így öt napig tüntetett a Nantes melletti területfoglalókkal.

A rendőrgyilkos Forrás: —

A négyszeres gyilkost támogató tüntetés ellen a jobboldali pártok sorban tiltakoznak, végül az egykori szocialista politikus, jelenlegi belügyminiszter, Christophe Castaner betiltotta.

Origo nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...