2019-07-22

“A kereszténység Európa védőpajzsa! Éljenek a Hunyadiak!”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Az 1456-os Nándorfehérvári diadal!

Az 1456 július 22-én végződött csata eredménye: Magyar Királyság megvédte a keresztény Európát az iszlám inváziótól.
Egyedül a pápai állam toborzott keresztény önkénteseket és a győzelem hallatán a szentatya elrendelte hogy délben kongjanak a harangok!
Konstantinápoly 1453-as elfoglalása után Európában azt gondolták hogy az oszmánok néhány évtizeden belül Bécset majd Rómát is elfoglalhatják, de nem így történt hála Hunyadi Jánosnak, Szilágyi Mihálynak, Kapisztrán Szent Jánosnak és sok önfeláldozó kereszténynek (köztük Dugovics Titusznak).

Videó: Történelmi Animációs Egyesület

Nándorfehérvári diadal

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az 1456-os Nándorfehérvári diadal! Az 1456 július 22-én végződött csata eredménye: Magyar Királyság megvédte a keresztény Európát az iszlám inváziótól. Egyedül a pápai állam toborzott keresztény önkénteseket és a győzelem hallatán a szentatya elrendelte hogy délben kongjanak a harangok!Konstantinápoly 1453-as elfoglalása után Európában azt gondolták hogy az oszmánok néhány évtizeden belül Bécset majd Rómát is elfoglalhatják, de nem így történt hála Hunyadi Jánosnak, Szilágyi Mihálynak, Kapisztrán Szent Jánosnak és sok önfeláldozó kereszténynek (köztük Dugovics Titusznak).Videó: Történelmi Animációs Egyesület

Posted by ProChristie – kiállunk a keresztényekért on Friday, July 21, 2017

“A nándorfehérvári diadal a magyar–török háborúk egyik jelentős eseménye, amelynek során 1456. július 4–21. között a keresztények (magyarok és szerbek) Szilágyi Mihály vezetésével hősiesen védték Nándorfehérvár (a mai Belgrád) várát II. Mehmed török szultán több mint tízszeres túlerőben levő ostromló seregével szemben, majd július 22-én Hunyadi János vezetésével a vár melletti csatában legyőzték a törököket.”

Utána a törökök 70 évig nem kezdtek nagyobb hadjáratot Magyarország, avagy a keresztény Európa ellen.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]