2019-09-11

A hónap vicce! Az autópálya-szakértő Románia kapta meg a közlekedési biztosi tárcát az Európai Bizottságban

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Ezennel uniós szinten is elismerték az elmúlt évtizedekben többször is bizonyított hozzáértést és szakmai tudást.

Hiába na, ha egy ország egészen elképesztő eredményeket ér el a közlekedési infrastruktúra fejlesztésében, ahol ilyen szédületes ütemben épülnek az autópályák és a vasúti hálózat is bámulatosan korszerűsödik, megérdemli, hogy a képviselője uniós szinten is feleljen a közlekedéssel kapcsolatos problémákért.

Ezért nem csodálkozunk egyáltalán, hogy a román kormány által javasolt Rovana Plumb kapta meg ezt a tárcát az Európai Bizottság (EB) novemberben hivatalba lépő testületében.

Rovana Plumb egyébként amúgy is nagy szakértője a közlekedéssel és a szállítással kapcsolatos problémáknak, hiszen korábban a román kormányban betöltötte már a munkaügyi, az európai alapokért felelős, illetve a környezetvédelmi miniszteri tisztséget is, szóval beilleszkedési problémái biztosan nem lesznek.

Magyarország jelöltje, Trócsányi László egyébként a bővítés- és szomszédságpolitikáért felelős tárcát vezeti majd az EU kormányának is nevezett testületben.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Foter.ro

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]