2019-09-10

A Dobrev-Gyurcsány tandem a magyar emberek pénzét venné el

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője sajtótájékoztatót tartott, a téma természetesen az örök ballib mantra volt, újra felmelegítve: Orbán-kormány és az a fránya korrupció.

Ugyan önkormányzati választás előtt állunk, de az ellenzék, egy közkedvelt szlenggel élve, nem igazán tudja, hogy milyen rendezvényen van. Rendre az Orbán-kormány megbuktatását vizionálja, holott ez a választás nagyon nem erről szól. De ezt majd a választók be fogják árazni október 13-án.

A DK sajtótájékoztató leglényegesebb pontja azonban az volt, amikor arra a kérdésre, hogy Dobrev Klára fenntartja-e azt az álláspontját, hogy Brüsszel ne térítse meg a határvédelmi költségeket Magyarországnak, a Gyurcsány-párt szóvivője úgy reagált: felháborító, hogy Orbán Viktor „a legfontosabb politikai termékét, a határkerítést is lopásra használja fel. (…) Nem fogjuk ezt hagyni”.

Tehát Gyurcsány Ferenc és kedves felesége továbbra is meg akarja akadályozni, hogy Brüsszel pénzt adjon hazánknak a határkerítésre.

Ezzel a lépéssel a Dobrev-Gyurcsány páros gyakorlatilag a magyar emberek pénzét venné el.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Ez még a tőlük megszokott, szánalmas politikai manőverezésnél is több.

Csépányi Balázs

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]