2019-01-08

Széttrollkodták a DK sajtótájékoztatóját, Varjúféle földön fetrengés is volt

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Gréczy Zsolt és Varju László, a Demokratikus Koalíció politikusai tartottak sajtótájékoztatót a Miniszterelnökség új, budavári épülete előtt. Bár a DK-sok performansszal egybekötött tájékoztatóként jelentették be az eseményt, az igazi műsort egy választópolgártól láthattuk.

A férfiről eleinte nem is lehetett sejteni, hogy megtrollkodja majd a sajtótájékoztatót. Először egy papírlapot mutatott be, amelyen az ellenzék öt követelését egy hatodikkal egészítette ki. Gréczy Zsolt biztosította, hogy nem feledkezik meg róla, és átvette az irományt. Ezután a férfi az ellenzéki képviselők MTVA-s akciójára utalva dulakodást imitált, majd földre vetette magát. Gréczy az akció után ezt mondta:

Amikor találkozik négy fegyveres biztonsági őrrel, majd akkor csinálja ezt! Köszönjük szépen.

A Gyurcsány-párt politikusai a Miniszterelnökségen nyíló „Gundel-menzával” kapcsolatban tájékoztatták a közvéleményt. Nemcsak azt kifogásolták, hogy a miniszterelnök ilyen olcsón étkezhet, hanem azt is, hogy a nem ott dolgozók nem léphetnek be a menzára és nem vehetik igénybe annak kedvező árait. (Egyébként az iskolák, kórházak és egyéb közintézmények étkezdéi sem nyilvánosak.)

Az esemény végén bejelentették, hogy 72 óra múlva visszajönnek, ezúttal Orbán Viktor dolgozószobájában terveznek látogatást tenni.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

(A vicces jelenet a videón körülbelül 1:40-nél kezdődik.)

Becsöngetünk a Miniszterelnökségre, hát ha mi is kapunk olyan olcsón ebédet a Gundel -menzáról, mint Orbán Viktor. Sajtótájékoztatot tart VARJU László Újpest-Angyalföld és Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési kepviselői.🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, January 8, 2019

Nincs nagyon min csodálkozni!

Nincs nagyon min csodálkozni, amikor ilyen példát mutatnak a magyar embereknek 😀

Posted by Kimondjuk on Tuesday, January 8, 2019

Demokrata nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...