2019-07-30

Az egyik legszentebb magyar kegyhelyet gyalázták meg a kereszténygyűlölők

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A kereszténység egyik legszentebb helyén, Fatimában rongáltak és gyalázták meg azt a keresztutat, amely Mindszenty József hercegprímás nevét viseli, s amely az 1956-os forradalom idején külhonba szakadt magyar katolikusok felajánlásai révén jöhetett létre.

„Tizennégy kápolnából négyet megrongáltak július 25-én éjszaka a magyar kötődésű fatimai keresztúton. A különleges kőből készült műveken látható személyek arcait és intim testrészeit sárga festékkel fújták le, valamint a domborműveket obszcén szavakkal feliratozták”

– írja az intoleranceagainstchristians.eu híre alapján a 777blog.hu, amely beszámol arról, hogy a helyreállítás nem lesz egyszerű, és a speciális kőzet miatt hosszabb időt vesz majd igénybe.

Azt egyelőre nem tudni, hogy helyiek által Calvário Húngarónak nevezett keresztút kinek és miért szúrta a szemét. Gyaníthatóan nem sokszor járta végig azt elejétől a végéig, mint ahogy a fatimai kegyhelyen sem tartózkodhatott túl sokat.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A szemtanú bizonyosságával állítom, hogy akkor nem lett volna képes erre a barbárságra.

Magyar Nemzet nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]