2020-01-26

A DK-s Niedermüller szerint a fehér, hetero keresztények “rémisztő képződmények” – videó

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A Magyar Hang szúrta ki a Gyurcsány-párt aktuálisan erzsébetvárosi polgármesterként ténykedő, lánglelkű bozótharcosának, Niedermüller Péternek az állandó véleményháborúban elhangzott kijelentését, ami szerint a fehér, hetero keresztényeket a politikus egyszerűen “rémisztő képződményeknek” titulálta.

A DK alelnökének még Gyurcsány Ferencet is sikerült túlszárnyalnia eszmefuttatásával, amikor az ATV egyik csütörtöki műsorában kijelentette:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem-magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nemtudoménmik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek.

Természetesen sem a vendégek, sem a függetlenobjektivitás jegyében a beszélgetők körében az ATV-t képviselő Simon Andrásnak nem sikerült megnyikkannia, hogy ezt talán mégsem kellene. Éppen ellenkezőleg, ki-ki hallgatólagosan vagy éppen lelkesen bólogatva asszisztált a gondolati ámokfutáshoz.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Forrás: PS

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]