2019-10-12

250 millió ember élete lehet közvetlen veszélyben: hamarosan menekültek milliói áraszthatják el a kontinenst!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A teljes európai régió jövője forog kockán…

A térségben élő “vízszegény” emberek száma a 2013-ban becsült 180 millióról várhatóan eléri és akár meg is haladja a 250 milliót a következő két évtizedben.

Arról van szó, hogy Európát egy soha nem látott, minden eddiginél nagyobb menekülthullám érheti el.

Egy olyan erős és nagy, mely bedöntheti a határkapukat Magyarországon is, és a Frontex – az EU határőrző szervezete – sem fog vele bírni.

A legpesszimistább becslések szerint közel 250 millió ember élete is közvetlen veszélybe kerülhet.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Arról van ugyanis szó, hogy a Földközi-tenger környéki régió, a Közel-Kelet egyes részei olyan drámai mértékben válnak majd rövid idő alatt élhetetlenné, hogy több száz millióan indulhatnak útnak a paradicsomot jelentő Európa irányába.

A század közepére a régió bizonyos részein akár a 3,8 Celsius-fokot is elérheti. Emellett rendszeresebbé, illetve intenzívebbé fognak válni az aszályok.

A hőmérséklet-növekedéssel párhuzamosan a csapadékmennyiség csökkenni fog a következő évtizedekben.

Egyes területeken, például a Balkánon és Törökországban akár 30 százalékkal is csökkenhet a csapadék mennyisége, miközben a heves esőzések gyakoribbá válhatnak.

Az emelkedő hőmérséklet és a csapadék hiánya hozzájárul a kiszáradáshoz, ami fenyegetést jelent a térség élelmiszer- és vízkészleteire nézve.

A térségben élő “vízszegény” emberek száma a 2013-ban becsült 180 millióról várhatóan eléri és akár meg is haladja a 250 milliót a következő két évtizedben.

A terményekre a gyengülő talajminőség, az aszályok és hőhullámok, míg a tengeri élővilágra a túlhalászat és az egyes fajok eltűnéséhez vezető melegedő tengervíz jelent fenyegetést.

Ez Európának drámai terhelést fog jelenteni.

A szakértők és egyes ENSZ jelentések már most a legveszélyesebb tényezők között tartják számon a várható klímamenekültek rohamát, mely előreláthatóan a következő 15-30 évben fog megindulni felénk.

Titkolt Hírek

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...